Zilverdaalder
Offerte en bestellen
Zilverdaalder in beeld
Economische achtergrond
Contact
ZILVERDAALDER
echt geld van waarde
Zilverdaalder

Vanaf nu leveren wij ZILVERDAALDERs. ZILVERDAALDERs zijn echt geld met uw eigen logo en tekst.

Daalders
Deze daalders zijn gemaakt van puur zilver. Het aantal grammen is altijd vermeld op de standaardzijde. Het is dus direct duidelijk hoeveel de munt waard is, uitgedrukt in grammen zilver. De eigen zijde kan op maat worden gemaakt. In het midden is plaats voor een afbeelding, bijvoorbeeld uw eigen logo. Boven en onder kan uw eigen tekst worden geplaatst, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of de naam van een evenement.   


Doordat één zijde standaard is, is de munt gemakkelijk herkenbaar.

Toepassingen
ZILVERDAALDERs kennen verschillende toepassingen:

Betaalmiddel:
Bij bepaalde gelegenheden kan worden betaald met ZILVERDAALDERs, bijvoorbeeld bij grote openbare feesten, persneelsfessten, beurzen, dance-feesten, jubileumdagen. Doordat de ZILVERDAALDERs worden uitgegegeven in kleine coupures, zijn zij geschikt voor het betalen van consumpties aan de bar, toegang, garderobes, gadgets, enz.

Spaarmiddel:
Mensen hechten in deze onzekere economische tijden aan zaken van waarde. Nu de geldpersen wereldwijd aanstaan zal steeds meer worden getwijfeld aan de waarde van het geld. Temidden van deze geldonzekerheid is zilver een baken van rust.

Reclamemiddel / relatiegeschenk:
Niemand gooit een zilveren munt weg. Doordat u op uw eigen zijde reclame kunt maken voor uw onderneming, een product, een evenement of iets anders heeft de munt advertentiewaarde. In eerste instantie bij de gelegenheid waar u de munt uitgeeft als relatiegeschenk of als gadget, later bij elke gelegenheid waarbij de bezitter de munt toont of verkoopt.

Klantenwerving:
Voor aanbieders van kluiszilver of fysiek zilveren beleggingen, kan de ZILVERDAALDER een manier zijn om klanten te werven. De ZILVERDAALDER kan bijvoorbeeld worden uitgegeven als gadget aan bezoekers van een evenement, beurs of investeerdersdag. Als de munt op het saldo kan worden bijgeschreven bij opening van een fysiek zilver rekening, zullen veel klanten een dergelijke rekening willen openen. In dat geval komt de munt terug en kan worden hergebruikt. 

ZilverdaalderOfferte en bestellenZilverdaalder in beeldEconomische achtergrondContact